Megan Havervlok – Super Granny 5

download dit ebook

Deel 5 van de serie Super Granny! Megan Havervlok is een buitengewoon slim 8-jarig meisje. Samen met 19 andere meisjes woont Megan in het weeshuis De Bosheuvel in het dorp Polderdam. Haar beste vrienden zijn Pauline, Astrid en Ro. Pauline is een keurig meisje, precies zoals Juf Galsteen van De Bosheuvel het graag ziet. Met Astrid beleef je altijd de gekste avonturen. Ro heet eigenlijk Roderick, maar iedereen vindt dat een stomme naam. Daarom noemen ze hem altijd Ro. Ze zitten samen in groep 4 van basisschool De Hobbel.

Polderdam staat bekend als het meest saaie dorp van Nederland, terwijl Megan juist dol is op avontuur. Gelukkig kwam Granny op bezoek. Granny vroeg Megan om hulp, niet alleen met rekenen en eitjes bakken, maar ook met het oplossen van mysteries. Granny is namelijk een professionele superheld. Natuurlijk beleven superhelden dagelijks de meest spannende en grappige avonturen, maar het hulpje van een superheld mag alleen mee op avontuur als ze eerst haar schoolwerk en klusjes in huis heeft gedaan.

Elke ochtend schrijft Megan in haar dagboek over het avontuur dat ze de vorige dag met Granny heeft beleefd. Ze heeft al die kleurrijke avonturen verzameld en in een boek gebundeld, met een prachtige tekening van Gerard Monster op de omslag. Super Granny is een heerlijk voorleesboek voor grootouders en kleinkinderen. En ook nog eens helemaal gratis te lezen.

Download dit gratis ebook in epub of pdf op smashwords.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x
Vind je gratis ebooks leuk?Al geliket? Je kunt dit sluiten!