Sietske Scholten – De Schaduw van Elvira

Deze nagenoeg autobiografisch roman kreeg veel media aandacht o.a. in Margriet, Vrouw Magazine en de Telegraaf. Volgens de lovende kritieken kenmerken Sietske’s boeken zich door de meeslepende situaties en het ijzersterke plot.

De Schaduw van Elvira
download dit ebook

Een gruwelijke herinnering laat zich niet verdringen. Vroeg of laat zal zij zich tonen. Onherkenbaar vermomd en levensgevaarlijk.

Maura Hofsteijn leeft haar leven in de spotlights. Als succesvol actrice lijkt haar leven compleet, tot Maura voor het eerst na jaren oog in oog komt te staan met haar verloren tweelingzus Elvira. De euforie van het hernieuwde contact verdwijnt als oude wonden worden opengehaald en Maura’s succesvolle leven langzaam begint af te brokkelen.
Welk drama uit hun jeugd dreef de zussen uiteen?

“Over het hele verhaal hangt een sluier van mysterie. Als je denkt dat je het ontrafeld hebt, wordt er weer een tipje opgelicht waardoor je je vorige theorie moet laten varen. Een aanrader!” – lezersreview van Els op Goodreads.com

DE SCHADUW VAN ELVIRA is de tweede literaire thriller van de Nederlandse schrijfster Sietske Scholten. Haar roman BEET staat sinds 2017 in de top 10 van Bol.com ‘bestbeoordeelde Nederlandstalige literaire romans’. Deze nagenoeg autobiografisch roman kreeg veel media aandacht o.a. in Margriet, Vrouw Magazine en de Telegraaf. Volgens de lovende kritieken kenmerken Sietske’s boeken zich door de meeslepende situaties en het ijzersterke plot.

Download dit boek gratis als epub of mobi op www.sietskescholten.nl (na achterlaten van e-mailadres)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x
Vind je gratis ebooks leuk?Al geliket? Je kunt dit sluiten!